Spazio24

Spazio24 = je ruimte voor beleving nabij Gent centrum.

Spazio24 is door z’n veelzijdigheid geschikt voor heel wat activiteiten.

De locatie heeft 3 ruimtes die apart of samen gehuurd kunnen worden:
* Spazio Ampio, gelegen op de benedenverdieping, is een industriële ruimte met bakstenen gewelven. De multifunctionele ruimte kan gehuurd worden voor allerlei privé- of bedrijfsevenementen: productpresentaties, seminaries, fotoshoots, workshops, huwelijk, babyborrel, jubileum ,… tot 100 personen.
* Spazio Piccolo, gelegen op de bovenverdieping, is een sober, maar designvol ingerichte bureelruimte. Het is een lichtrijke ruimte met zicht op het water die rust uitstraalt en ruimte biedt aan inspiratie. Spazio Piccolo doet dienst als bureelruimte voor 2 personen of vergader- / workshopruimte voor 8 personen.
* Spazio Riunioni, gelegen op de bovenverdieping, is een lichtrijke ruimte die door z’n wit / zwart interieur en zicht op het water zorgt voor een rustige omgeving waar ruimte is voor inspiratie en creativiteit. Spazio Riunioni is een vergaderruimte voor max. 20 personen. De ruimte kan ook dienst doen voor andere gelegenheden tot 25 personen.
We kunnen in-house catering voorzien (Amuse Maison) en werken samen met enkele preferred partners. Inbreng van eigen partners is mogelijk mits overleg.

Op weekdagen, muv woensdag, serveren we, van 12u tot 14u een wekelijks, wisselende lunch, met beperkte keuzemogelijkheid.
In de voor- en/of namiddag kan je komen genieten van een koffie, thee, frisdrankje, glaasje wijn of aperitiefje.
Ontdek ook onze leuke geschenkartikelen.

Contacteer ons via syrie@spazio24.be of 0496/34.11.77 voor meer informatie!

Spazio24
Spazio24
Spazio24
Spazio24
Spazio24
Spazio24
Spazio24
Spazio24
Spazio24
Spazio24
Spazio24
Spazio24

Spazio24 leren kennen?

Ga naar de website