Shootlocatie

Welkom bij Eskimofabriek - waar architectuur en creativiteit samenkomen! Ontdek de ongeëvenaarde schoonheid en veelzijdigheid van ons prachtige industriële gebouw, perfect geschikt als inspirerende fotoshoot- en videolocatie.

Eskimofabriek: Een Iconische Setting

Moderne Architectuur

Betreed een wereld van eigentijdse allure en strakke lijnen. Elk hoekje van dit gebouw is doordrenkt van zijn industriële geschiedenis, waardoor het de perfecte achtergrond vormt voor al jouw creatieve uitspattingen!

Licht en Ruimte

Het overvloedige natuurlijke licht dat door onze grote ramen stroomt, creëert een sfeer van sereniteit en brengt uw foto's en video's tot leven. De ruime indeling van Eskimofabriek biedt talloze mogelijkheden voor verschillende opnamehoeken en composities, zowel binnen als buiten. Onze zaal van 900 vierkante meter kan volledig verduisterd worden zodat jij de perfecte sfeer kan creëren voor jouw foto's of video's.

Fotogenieke Locaties

Ontdek fotogenieke hoekjes en prachtige ruimtes die wachten om te worden vastgelegd. Of het nu gaat om industriële zalen of panoramische dakterrassen, elke locatie binnen Eskimofabriek vertelt zijn eigen verhaal en biedt een unieke visuele ervaring.

Maak van Eskimofabriek het decor voor jouw creaties!

Of je nu werkt aan een mode-editorial, commerciële campagne of filmproject, Eskimofabriek biedt de perfecte setting voor uw creatieve visie. Neem contact met ons op om uw reservering te maken en ontdek waarom ons gebouw de ideale locatie is voor onvergetelijke foto- en videoproducties.

Laat Eskimofabriek het canvas zijn waarop jouw artistieke meesterwerk tot leven komt!

Jouw photo-/videoshoot bij ons?

Contacteer ons