Ollie

Strategie

Wij beginnen altijd met het uitzetten van een doordachte strategie. Eerst maken we een analyse van het product en onderzoeken we wat de huidige positionering is op de markt. We bepalen de key values van het bedrijf en op basis daarvan creëren we een verhaal dat weergeeft wat de klant wil vertellen.

Branding

Eens we het DNA van je product bepaald hebben, zorgen we ervoor dat dit voor de buitenwereld ook duidelijk wordt. Een goeie naam en tagline, een duidelijk logo, fijne print of packaging… wij bouwen aan een huisstijl die het merk perfect weergeeft en trekken dit door tot in het kleinste detail.

Web

We gebruiken de juiste technologie als verlenging van je verhaal. Dit doen we altijd met het oog op een optimale gebruikerservaring. We bouwen alles, van websites tot uitgebreide online platformen, volledig op maat van je product en je doelstellingen.

Marketing

Je publiek bereik je via een goede (online) marketing, krachtige social media campagnes en strategisch geplaatste advertenties. Wij zorgen ervoor dat je een blijvende online indruk nalaat, gefocust op het opbouwen van een (online) community.

Cloud Studio
Cloud Studio
Cloud Studio

Wenst u meer informatie?

Ga naar de website