Crooks Crossfit

Crooks CrossFit is er voor iedereen. De sportieveling die specifieke prestaties (bv snellere looptijd) wil verbeteren, de nine to five working guy/girl met een zittend beroep die zich fitter en energieker wil voelen, de 70- plusser die zolang mogelijk sterk en zelfredzaam wil blijven... Er zijn lessen om 7u en over de middag om het goed combineerbaar te maken met werkverplichtingen. Maar ook in de avonduren en tijdens de weekends kan je komen trainen.
Het doel van CrossFit is dat je een algemene fitness nastreeft en niet enkel goed bent in één iets. Een van de grote verschillen met klassieke gyms is dat er in CrossFit natuurlijke en functionele bewegingen aan bod komen; dit zijn bewegingen die we van nature uit in de dagelijkse realiteit ook zouden (moeten) doen: tillen, trekken, squatten, gooien, springen...
De resultaten komen er onder andere door deze logische functionele bewegingen maar ook doordat je BLIJFT komen: de kracht van de community en het groepsgevoel is ontzettend motiverend.
Aarzel niet en schrijf je in voor een gratis proefles. Pieter en Lynn ontvangen je met open armen!

Crooks Crossfit
Crooks Crossfit
Crooks Crossfit

Crooks Crossfit leren kennen?

Klik hier!