The Igloo - Partners

ASEM - Smart Video Collaboration

Werken, vergaderen en opleidingen op afstand zijn de nieuwe standaard geworden voor veel bedrijven en instellingen. Online meetings, virtual classrooms en webinars vereisen samenwerking via slimme video oplossingen, waarbij adoptie en gebruikerservaring centraal staan.

ASEM Solutions brengt toegankelijke high-end technologie naar The Igloo. Met slimme audio en video oplossingen waarbij gebruikerservaring en adoptie centraal staan. Met 30 jaar ervaring op de teller zijn ze pionieer in de wereld van informatie- en communicatietechnologie.

Dox - Interieurconcepten die raken

Doordachte interieurconcepten die uw omgeving aangenamer maken, op school & op het werk

Dox zorgt voor het comfortabel en stijlvol meubilair in The Igloo. Met hun doordachte concepten creëren ze een aangepast interieur voor onze multifunctionele ruimte.

Eskimofabriek - Ontmoeten, feesten, eten en sporten in een veelzijdig businessdorp

Eskimofabriek biedt unieke mogelijkheden in een authentiek karakter voor uw evenement, huwelijk, bedrijfsevent, beurs, seminarie, festival of stockverkoop...

Eskimofabriek in Gent is een textielfabriek die volledig gerenoveerd werd en waar een geslaagde symbiose tussen sporten, eten, werken en feesten realiteit geworden is.