The Igloo

Your location to create, connect and cast

Welkom in The Igloo!


De multifunctionele en innovatieve ruimte waar real life & hybride encounters een nieuwe betekenis krijgen. In het kloppend hart van de Eskimofabriek.


Onze ruimte, waar off- en online elkaar halfway ontmoeten, is opgedeeld in drie modules. Zo faciliteren we je meetings, virtual classrooms en brainstorms.


Wij ontzorgen je met intuïtief hi-tech materiaal dat plug & play is voor elke gebruiker. In een modulaire ruimte met perfecte akoestiek. Hier bedenk je het DNA van je brand, je nieuwe bedrijfsstrategie of brainstorm je over een activatieplan. Hier connecteer je in enkele clicks met je publiek. Hier cast je je les, talk, idee of visie naar eender welke plek daarbuiten.


Vergaderen, lesgeven en brainstormen dus met de beste audio en video technologie. Voor een quick start-up zonder stress. En dat in een aangenaam en inspirerend interieur met de privacy die je nodig hebt. Benieuwd?

The Igloo - Connect.Create.Cast.

The Igloo biedt een polyvalente ruimte voor je bedrijf of organisatie. Met drie modules met de nieuwste technologiën om real life en hybride te verenigen. Om online en offline aan de slag te gaan. To create, connect and cast.

Lees meer

The Igloo - Modules

Onze polyvalente ruimte is modulair opgedeeld in drie modules/corners/units. Elk met zijn eigen mogelijkheden.

Lees meer

The Igloo - Booking

Wij ondersteunen high productive people met een hart voor efficiëntie en verbinding. We ontzorgen hen in het connecteren en het creëren. En dat op een efficiënte en effectieve manier door middel van top notch audio- en visuele technologie.

Lees meer

The Igloo - Partners

Lees meer