Studio Kobalt

Studio Kobalt

Studio Kobalt is gelegen in de voormalige Eskimosite en combineert het ruwe gegeven van het industriële pand met fijne interieurideeën. Reeds 15 jaar laten wij van bij het eerste gesprek onze passie voor Italiaans design op u overslaan.

Bij ons kan u terecht voor professioneel advies voor uw keuken, badkamer, woning, slaapkamer, een exclusief accessoire of een origineel geschenkje.

Zowel Boffi, Porro en Living Divani zijn toonaangevende merken die bekend staan om hun innovatief en duurzaam design en die reeds lang internationaal bekend zijn. Deze collecties kunnen feilloos op maat worden aangepast aan de specifieke vereisten van de woning of het project. Daarnaast kunnen wij als interieurarchitect u begeleiden met verlichting op maat, een tapijt op maat of uw droomdressing.

Uw esthetische verlangens worden door ons professioneel getoetst aan praktische functionaliteit met het oog voor uw verwachtingen, persoonlijke eisen en budget. Het uitgangspunt blijft plezier in koken, baden, lezen en tafelen!

Studio Kobalt
Studio Kobalt
Studio Kobalt

Studio Kobalt leren kennen?

Ga naar de website