Mundo Melocotón

Hoi! Wij zijn Dauwke en Jan, de oprichters van mundo melocotón.

In 2007 hebben we mundo melocotón opgericht uit puur plezier om mooie dingen te maken. Samen met onze 3 kinderen groeide ons merk uit tot het vrolijke universum dat het nu is. We houden ervan om goede vibes te verspreiden met onze kleurrijke, bewuste kleding en woonaccessoires voor kinderen (0-8 jaar), dames en heren.

Door de jaren heen werden baby's in slaap gewiegd in onze zachte rompertjes en zachte slaapzakken, en onze kinderkleding is geliefd en doorgegeven aan veel broers en zussen. Onze jurken en jumpsuits hebben de lichamen van vrouwen op de juiste plaatsen omhelsd, waardoor ze er zowel goed uitzien als goed aanvoelen. (Ja, ook als ze onder de tafel kruipen op zoek naar het speelgoed van hun kinderen.)

Wij zijn een familiebedrijf en creëren mooie dingen waar je blij van wordt. We houden ervan om jou en je gezin comfortabel te houden, terwijl we een positieve impact hebben op onze planeet. We hopen dat je net zoveel van het kleine universum houdt dat we met mundo melocotón hebben gecreëerd als wij!

Fijne dag en vergeet niet te lachen!

Dauwke & Jan

Team
Jan
Dauwke